ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ αμιγώς ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών καθαρισμού και στοχεύουμε στην παροχή άριστων υπηρεσιών με ΣΕΒΑΣΜΟ στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, δημιουργώντας προστιθέμενη ΑΞΙΑ για τους πελάτες μας.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η διαχείριση της καθαριότητας και των υπηρεσιών καμαριέρας των ξενοδοχειακών μονάδων αποτελεί μια σύνθετη διαδικασία.

Προσφέρουμε υπηρεσίες καθαριότητας σε χώρους & οχήματα που χρησιμοποιούν πάνω από 250 εκάτ. χρήστες ετησίως.

Προσφέρουμε υπηρεσίες σε 7 εκάτ.  νοσοκομειακές κλίνες απασχολώντας πάνω από 400 εργαζόμενους.

Ένα καθαρό περιβάλλον εργασίας ενισχύει την παραγωγικότητα και βελτιώνει το ηθικό και την αποδοτικότητα των εργαζομένων.

Ειμαστε από τους μεγαλύτερους εργολάβους καθαριότητας λιμένων και πλέον έχει επεκταθεί στον καθαρισμό σκαφών ανεξαρτήτως μεγέθους.

Λόγω του πλήθους των χρηστών σε εμπορικά κέντρα και χώρους ψυχαγωγίας, η διατήρηση ενός άριστου επιπέδου καθαριότητας αποτελεί πρόκληση.

Ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στις απαιτήσεις που δημιουργεί η παροχή υπηρεσιών καθαριότητας σε μεγάλες εκτάσεις και πολύπλοκους χώρους.

Παρέχουμε με επιτυχία υπηρεσίες καθαρισμού κρίσιμων εγκαταστάσεων (εγκαταστάσεις περιορισμένης πρόσβασης, βιομηχανικές εγκαταστάσεις κ.α.)

Οι προσπάθειες μας εστιάζονται πάντα στην κάλυψη των αναγκών, των επιθυμιών και των προτιμήσεων των πελατών της εταιρείας, στο ελάχιστο δυνατό κόστος για τον πελάτη.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Το ΜΕΤΡΟ της Αθήνας έχει αναδειχθεί ως το πιο καθαρό της Ευρώπης. Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας, της μεθοδολογίας καθώς και της ποιότητας των υπηρεσιών καθαρισμού που παρέχει η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ Α.Ε.

ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

O Λιμένας του Πειραιά καλύπτει συνολικά 1.160.000 m2 και διακρίνεται για την πολυμορφία των χώρων του, γεγονός που συνεπάγεται ιδιαίτερη μεθοδολογική προσέγγιση, με στέρεη ανάλυση των απαιτήσεων καθαρισμού.

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

Μηχανές πλύσης - στέγνωσης δαπέδων & περιστροφικές μονού δίσκου

Αναρροφητικές ηλεκτρικές σκούπες υγρών - στερεών - σκόνης

Πλυστικά συστήματα, υδροβολής και απολύμανσης

Μηχανές spray - extraction - ατμοκαθαριστές

Αναρροφητικές μηχανές επί οχήματος & πλάτης

Σάρωθρα μικρού ή μεγάλου τύπου εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων

Ανυψωτικά μηχανήματα

Ημιφορτηγά οχήματα - Μικρά επιβατικά

Τρόλεϊ - Χειραμαξίδια - Κάδοι

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία